Mokytoja Skirmantė Petrauskienė

„Esu pradinių klasių mokytoja, mėgstanti savo darbą ir neįsivaizduojanti savęs kitoje veikloje“, –  sako mokytoja metodininkė Skirmantė Petrauskienė, kuri nuo šių metų rugsėjo 1-osios dienos prisijungė prie Pažagienių mokyklos-darželio mokytojų komandos.
„Noriu, kad mano mokiniams mokymasis būtų patrauklus, kasdien vis kitoks. Stengiuosi nesustoti, tobulėti, būti įdomi, parengti vaikus prisitaikyti prie nuolat besikeičiančio ir greitėjančio informacijos srauto, išmokyti ieškoti informacijos, motyvuoti mokytis, trokšti žinių.”
Mokytoja Skirmantė yra atvira naujovėms, diegia jas savo darbe. Ji džiaugiasi, kad pasiseka dalyvauti tiek tarptautiniuose, tiek respublikiniuose projektuose, kuriuose mokosi ir auga, susipažįsta, o vėliau bendradarbiauja su nuostabiais Lietuvos mokytojais. Mokytoja turi mokinių klasės svetainę  http://mokytojaskirmante.jimdo.com/, kurią išpopuliarino tarp pradinių klasių mokytojų. Tiek mokiniai, tiek jų tėveliai, o taip pat ir kiti mokytojai čia  gali rasti nuorodų į mokomąsias svetaines ir naudingą informaciją.
Džiaugiamės bendradarbiaudami ir linkime mokytojai Skirmantei ir jos mokiniams didžiausios sėkmės!