Mokslo metų pabaiga

20160531_101504 tinkl 20160531_102745 DSCN3458 tinkl 20160531_100049 tinklSveikinimai visiems, sėkmingai užbaigus 2015-2016 m.m. Mokslo metai buvo išties įdomūs, šiais metais pirmą kartą antrokai savo žinias ir gebėjimus galėjo pasitikrinti atlikdami diagnostinius testus, o ketvirtokai sėkmingai atliko standartizuotus testus ir savo rezultais pralenkė šalies vidurkį.
Mokytojų nuopelnas, kad vaikai galėjo mokytis ne tik pamokų metu, bet buvo organizuoti jiems konkursai, viktorinos, projektai ir išvykos, kurios praturtino vaikų patirtį ir sutelkė juos bendravimui ir bendrai veiklai.
Mokyklos bendruomenė labai džiaugiasi ir didžiuojasi pirmokais, kuriuos mokytoja Vaida subūrė į darnų draugų kolektyvą.
Nepaisant, kad jie patys mažiausi, bet jau Nojus ir Emilija atstovavo mokyklą rajone,  kūrybiniuose konkursuose.
Mūsų antrokai yra sportiški ir kūrybingi, būtent antrokų komanda laimėjo Futboliuko turnyre trečią vietą rajone, o Giedrė ir Ugnė savo kūrybiniais darbais garsino mokyklos vardą rajone, nuoširdi padėka antrokų mokytojai Silvai.
Trečiokai auga pilietiški ir aktyvūs, jie mokytojos Ritos paskatinti dalyvavo respublikiniame piešinių konkurse, o trečiokų komanda su pavaduotoja Ingrida dalyvavo pilietinėje akcijoje – bėgime Kovo 11 dienai paminėti.
Ketvirtokų komanda dalyvavo sveikuolių konkurse, o Vakarė Viktorija ir Goda meninio skaitymo konkurse ir giesmių konkursuose garsino mokyklos vardą rajone ir respublikoje.
Tai tik keli ryškiausi momentai, o džiaugiamės visais mokiniais, nes jie buvo smalsūs, aktyvūs, nuoširdūs ir draugiški.

Nuoširdus AČIŪ visoms mokytojoms ir mokyklos darbuotojoms, kurios padėjo mokiniams augti ir mokytis.