Mokinių piešinų paroda

20161019_080225_tinkl 20161019_080212_tinklDžiaugiamės ir giriame visus mūsų mokyklos mokinius už tai, kad ne tik NORITE būti matomi ir saugūs kelyje, bet visi kažkuo  prie to noro prisidedate ir DAROTE.Pirmokai su mokytoja Diana vyko į saugaus eismo klasę. Ten aiškinosi, kodėl būtinai reikia užsisegti saugos diržus, užsidėti šalmą važiuojant dviračiu. Mokėsi saugiai pereiti gatvę sankryžoje. Antrokai su trečiokais skaitė ir aptarė knygą ,,Eismas“. Klausėsi Amsio patarimų. „Išminčiai“ kartu su mokytoja Silva žaidė stalo žaidimą „Kelionė į saugaus eismo šalį“. Būrelio „Aš – kūrėjas“  mokiniai konstruoja veikiantį šviesoforą ir gaisrinio automobilio modelį. Ketvirtokai su mokytoja Rita žiūrėjo filmukus „Perėja“, „Tamsa“, „Saugus kelyje“. Skaitė ir aptarė Edmundo de Amičio kūrinį „Gatvė“. Jų darbelių paroda klasėje. Kviečia pasižiūrėti.
O pirmojo aukšto koridoriuje,  pirmokų, antrokų ir trečiokų piešiniai su judriomis gatvėmis. Piešinių vertinimo komisijos nuomone, vieniems pavyko labai dailiai ir suprantamai nupiešti sankryžą, kelią užmiestyje (1 kl. – Nida, Medeina, Joana, Paulina, Mantvydas, Benas, 2 kl. –  Evelina, Aneta, Ignė, Armandas, Nojus, 3 kl. – Karina, Ugnė, Justinas, Rokas, Nojus), o kitų vaikų darbeliai neatitiko sutartų vertinimo kriterijų. Taigi viename stende  piešiniai  su  autorių  vardais  verti  pagyrimo, o tiems kūrėjams,  kurių  vardų nėra, dar reikia pasistengti.
Dėkojame, kad mokytojos padeda mokiniams ugdytis atsakingą elgesį kelyje ir visus vaikus apdovanos VĮ „Panevėžio regiono keliai” dovanomis – atšvaitais.