III vieta rajone!

Didžiuojamės ir sveikiname Pažagienių mokyklos-darželio ketvirtokų komandą ir jų mokytoją Vaidą Stanevičienę, užėmus III vietą Panevėžio rajono pagrindinių mokyklų ir progimnazijos mokinių, gimusių 2008 m. ir jaunesnių, mišrių komandų žaidynių kvadrato varžybose!
Spalio 17 d. vyko Panevėžio rajono pagrindinių mokyklų ir progimnazijos mokinių mergaičių ir berniukų komandų finalinės kvadrato varžybos Paliūniškyje. Pažagienių mokyklą-darželį atstovavo Aneta, Ignė, Emilija Saulė, Evelina, Matas, Oskaras, Rokas V., Nojus. Prieš savaitę šie mokiniai nugalėjo Berčiūnų, Miežiškių, Dembavos mokyklų komandas ir pateko į finalą. Šiose rungtynėse nusileido čempionams – Paliūniškio ketvirtokams ir tik vieno žaidėjo persvara, antrąją vietą laimėjusiems – Berčiūnų žaidėjams. Pažagieniškiai  iškovojo trečiąją vietą. Sveikiname ne tik žaidėjus, bet ir ,,palaikymo“ komandą. Juk jie padėjo ruoštis varžyboms, jie kartu treniravosi, jie ,,sirgo“ už bendraklasius.
Gaila, kad neturime didelės sporto salės ir tokių sąlygų treniruotėms, kaip varžovai. Svarbiausia – šauni komanda, ryžtas, aktyvi fizinė veikla ir kvadrato žaidimo populiarinimas.
Didžiuojamės į Pažagienius parvežta Panevėžio rajono bendrojo ugdymo mokyklų žaidynių kvadrato varžybų III vietos laimėtojų TAURE. Smagu gauti medalį, diplomą ir kavinėje su draugais suvalgyti picą.