Lai auga gerumo sparnai

Gruodžio 3 dieną  mokyklos-darželio bendruomenė šventė Mokyklos-darželio veiklos 30-mečio jubiliejų. Įvertinus, kad šventę surengėme  ekstremalios situacijos metu, turėjome užtikrinti tiek dalyvių, tiek svečių saugumą ir mums pasisekė, nes turime unikalią erdvę – mokyklos priestatą su kokybiška ventiliavimo sistema ir galimybe saugiai sukviesti didesnį būrį dalyvių. 
Meninėje-kūrybinėje  vaikų programoje, kurios šeimininkais  ir vedančiaisiais tapo trys menininkai Joris, Austėja ir Dainora su jų klasės mokytoja Vaida, netrūko dainų, šokių ir sveikinimų.  Bendruomenę pradžiugino buvusių auklėtinių prisiminimai, kuriuos mokytoja Diana sudėjo į elektroninę knygą, taip pat malonu buvo sutikti automobilių sporto temomis rašantį žurnalistą, buvusį darželio, mokyklos auklėtinį – Tomą Markelevičių, kurio viešnagė ir ypatinga  dovana – lenktyninė žaislinė mašina su ralio čempiono Otto Tanako parašu, įsiminė mūsų dabartiniams mokiniams.  Džiaugiamės nuoširdžiais mero pavaduotojo Antano Pociaus, LR seimo narės Guodos Burokienės, Švietimo skyriaus specialistų, Velžio gimnazijos direktoriaus,  kitų rajono mokyklų ir darželių vadovų, vietos bendruomenės lyderių ir tėvelių atstovų  sveikinimais ir linkėjimais mūsų mokyklos-darželio bendruomenei.
Trys laiškai, trys dešimtmečiai ir šventinis renginys pavadintas „Lai auga gerumo sparnai“ užbaigė visų metų renginių ciklą, skirtą pasidžiaugti  ir įprasminti  jauniausios rajono mokyklos veiklą.  
Jauna, bet veržli  ir inovatyvi  Pažagienių mokykla kasmet sukviečia mokytis virš 100 pačių geriausių 2–11 metų amžiaus vaikų iš virš 80 šeimų, kurios gyvena tiek mieste, tiek rajone.  Mokykla-darželis yra tapusi darboviete 35 darbuotojams, kurie savo profesionalia veikla prisideda prie prasmingo tikslo – vaiko ugdymo ir mokymo.
Linkime ilgiausių metų Pažagienių mokyklai-darželiui, vertinant kiekvieną žmogų ir padedant kiekvienam surasti drąsos ir galimybių augti ir kurti save, savo gyvenimą bei pasaulį daryti gražesne vieta.