Konkursas-paroda ,,Kalėdų Senelio kojinė”

2014-12-04 14.49.22 2014-12-04 14.45.44 2014-12-04 14.47.20 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANekantraudami laukiame artėjančių švenčių. Kad pajustume tą nuotaiką, puošiame savo mokyklą-darželį karpiniais, dekoracijomis. Noriai dalyvaujame organizuojamose parodose-konkursuose.
Visi pradinukai gamino atvirukus ,,Sveikinu su Šv. Kalėdomis". Jiems talkino tėveliai ir mokytojos. Tokią gražią akciją jau antrus metus suorganizuoja LR Seimo narys Domas Petrulis. 10 konkurso laureatų – kelionė į Vilnių ONE pramogų parką ir LR Seimą.
Panevėžio rajono savivaldybės II aukšto foje vyksta rajono pradinių klasių mokinių meninės raiškos paroda ,,Baltais pūkeliais krinta snaigės…" Čia eksponuojamos ketvirtokų lipdytos molinės žvaigždutės, trečiokių mergaičių – pūkinės debesų avelės, antrokų – medinės Kalėdos ir pirmokės karpinys – elnias prie eglutės. Konkurso dalyviai bus pakviesti į parodos atidarymą ir apdovanojimus gruodžio mėn. 12 d. 11.00 val. Nugalėtojai gaus diplomus bei įsteigtus prizus.
Į tarptautinį konkursą-parodą ,,Kalėdų Senelio kojinė" Vilniaus lietuvių namuose iškeliavo antrokių Austėjos Kriskutės ir Kornelijos Žilinskaitės išlankstytos kojinės, o ketvirtokai nusiuntė porą molinių įvairiais raštais dekoruotų kojinių.