Respublikinis konkursas „Žydintis medis 2021“

Epidemija pakoregavo visų žmonių gyvenimus ir planus. Nors atšaukta daugybė susitikimų, konkursų ir kitų veiklų, karantino metu atrastas nuotolinis mokymo ir bendravimo būdas suteikė naujų galimybių atsiskleisti kūrybingiems vaikams, ugdyti ir puoselėti mokinių gilesnį meninį ir netradicinį raiškos būdą, atskleisti save įvairiomis meno priemonėmis, skatinti mokinių integruoto ugdymo metodus.

Kėdainių Juozo Paukštelio progimnazija organizavo respublikinį pradinių klasių mokinių kūrybinių darbų konkursą „Žydintis medis“. Kompetentingai komisijai piešinius pateikė mokiniai iš visos Lietuvos – net 1507 darbai! Juose jaunieji menininkai perteikė savo mažas ir dideles, vaikiškas ir ne visai vaikiškas, iš kasdienybės ir iš pasakų pasaulio atkeliavusias mintis, svajas ir viltis.

Vertinimo komisija paskelbė konkurso nugalėtojus. Nuo balandžio 13 d. progimnazijos interneto svetainėje (nuoroda https://paukstelis.lt) ir progimnazijos socialinio tinklo Facebook paskyroje galima susipažinti su konkurso „Žydintis medis 2021“ skirtingų amžiaus grupių darbų virtualiais albumais.

SVEIKINAME Pažagienių mokyklos-darželio mokinius:

II vieta – Austėjai Suslovičiūtei

III vieta – Dainorai Viksvaitei

PADĖKA už menines idėjas – Akvilinai, Joriui, Toniui.